تبلیغات
مجله ی مجازی any end - طرز تهیه سالاد ایتالیایی

طرز تهیه سالاد ایتالیایی

چهارشنبه 20 شهریور 1392 07:52 ب.ظنویسنده : opa x

 
میدونید یه نکته مهم توی غذاخوردن اینکه غذاهای ما تنوع داشته باشه ............ وبه هرحال یه سالاد جدید میتونه یه لبخند عمیق روی صورت اعضای خانواده شما بیاره ....... پس سراشپز های حرفه ای ما بشتابید ادامه مطلب


سالاد مختصر و مقوی همراه با نان و در صورت تمایل کمی ماهی، خاص بودن سفره‎تان را به همه نشان می‎دهد.

برای درست سالاد ایتالیایی گوجه و نان از نان باگت (تست یا هر نوع نان حجیم دیگر) خشک‌شده استفاده کرده‎ایم. به‌جای ماهی کولی از 8 تکه فیله ماهی موتو استفاده شده است، در این‎صورت موتو را از روغن زیتون خارج‌کرده و سپس رطوبت آن را می‎گیریم و سرخ می‎کنیم و در سالاد می‎ریزیم. البته می‎توانید روغن تن‌ماهی را گرفته و از آن استفاده کنید.
حداکثر زمانی که این سالاد از شما می‎گیرد 30 دقیقه است.
مواد لازم: 

نان تست 

200 گرم

گوجه فرنگی فیله شده

600 گرم

ماهی کولی

500 گرم

فلفل دلمه‎ای قرمز

280 گرم

کیپر 

5 قاشق غذاخوری

پیاز 

1 عدد

برگ ریحان تازه

یک دسته

سرکه سفید

مقداری

روغن زیتون بکر

مقداری

فلفل سیاه تازه‌آسیاب‌شده

مقداری

نمک

مقداری

طرز تهیه:

  1. گوجه فرنگی‎ها را درشت خرد می‎کنیم.
  2. کیپر را درون آب نگه می‎داریم تا تازه باشد، هنگام استفاده آب‎کشی می‎کنیم.
  3. پیاز را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و کاملا باریک برش می‎زنیم.
  4. فلفل دلمه‎ای‎ها را برشته می‎کنیم (سرخ شده در روغن زیتون)، روغن اضافی را گرفته و درشت خرد می‎کنیم.
  5. گوجه‎فرنگی‎ها را در کاسه ریخته با نمک و فلفل مخلوط می‎کنیم. کیپر را همراه با پیاز، فلفل دلمه‎ای، نان و در صورت تمایل ماهی کولی (از قبل فیله کرده و سرخ کرده ایم) را اضافه کرده و دوباره با دست مخلوط می‎کنیم تا عطر مواد بلند شود.
  6. 2 قاشق سوپ‎خوری سرکه را همراه با 6 قاشق سوپ‎خوری روغن زیتون بودار با مواد به هم می‎زنیم. طعم ترکیب را تست کرده و در صورت لزوم نمک، فلفل، سرکه و یا روغن مواد را افزایش می‎دهیم .
  7. برگ‎های ریحان را خرد می‎کنیم و بر روی سالاد پخش می‎کنیم. یک‎بار دیگر مخلوط خود را به خوبی هم زده و سرو می‎کنیم.
  8. نان را در تکه‎های به اندازه 5 سانتی‎متری خرد کرده و با کره کمی تفت دهید تا ترد شوند. سپس آنها را در سینی ریخته و در مکانی گرم نگه می‎داریم تا ترد باقی بمانند.سپس آنها را با سالاد مخلوط کنید. 
 

منوی تکمیلی این دستور پخت

مترجم: خوش نیت
منبع: www.jamieoliver.com

آخرین ویرایش: چهارشنبه 20 شهریور 1392 07:55 ب.ظ

 
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1397 10:10 ب.ظ
I need to to thank you for this excellent read!!
I certainly loved every little bit of it. I have got you bookmarked to check out new stuff
you post…
شنبه 1 مهر 1396 08:20 ب.ظ
We're a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
Your site provided us with valuable info to work on. You have done
an impressive job and our whole community will
be grateful to you.
شنبه 18 شهریور 1396 11:07 ق.ظ
Great web site. A lot of helpful info here. I am sending it to a
few friends ans also sharing in delicious. And of course, thank you in your sweat!
یکشنبه 15 مرداد 1396 02:55 ب.ظ
It's really very complicated in this full of activity life to listen news on Television,
therefore I simply use web for that reason, and get the most up-to-date information.
سه شنبه 3 مرداد 1396 08:41 ب.ظ
I'm gone to say to my little brother, that he should also pay a
quick visit this blog on regular basis to get updated from latest news.
جمعه 25 فروردین 1396 03:47 ب.ظ
Great post. I will be facing many of these issues as well..
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر